Oslavte s námi den rodiny 

Vážení rodiče,

 
 ve středu 15. 5. jsme pro vás připravili odpolední program Den rodiny. Od 15:00 pro Vás bude připraveno hned několik aktivit:
  • Stanoviště Spolku rodičů - v areálu školy bude Spolkem rodičů připraveno 6 stanovišť, kde můžete potkat jak zástupce spolku, tak zástupce žákovského parlamentu, kteří budou na stanovištích pomáhat.
  • Ve stejný čas se také otevře keramická dílna, kterou naleznete hned naproti vstupu pro návštěvy (vedle žákovského) na druhém stupni. Žáci, kteří navštěvují keramický kroužek, pro Vás připravili různé výrobky, které si budeme moct se svými dětmi ozdobit a odnést domů.
  • V časech od 15:30 a 16:30 začíná v "amfiteátru na schodech" za školou workshop Bubnování. Na ten je třeba přihlásit se v dotazníku (odkaz viz níže). Můžete se zúčastnit aktivně bubnováním nebo pasivně jako divák (např. rodič bubnujícího dítěte). Pokud chcete přihlásit k aktivní účasti sebe i své dítě/děti, je třeba za každého vyplnit nový dotazník k účasti (přes Váš mail můžete nahlásit/vyplnit všechny své děti). Kapacita každé lekce je omezena. Pokud již v dotazníku nelze potvrdit "ANO", znamená to, že kapacita je obsazena. Pokud byste i tak měli zájem se zúčastnit, kontaktujte p. uč. Tomáškovou (Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.) a nahlaste se jí jako náhradníci. Stejně tak paní učitelku kontaktujte, pokud budete přihlášeni a nebudete se moct programu zúčastnit.
  • Od 15:30 začíná v učebně ČJ (na hale 2. stupně) i přednáška na téma Kyberdítě a jeho sítě. I zde je třeba potvrdit svoji účast přes dotazník, kapacita však není omezena. Přednáška potrvá cca 60 min s možností následných dotazů.
  • V průběhu odpoledne se také můžete podívat na výtvarné práce našich žáků na 2. stupni a u "výdejního okénka" cvičné kuchyňky v areálu školy pro Vás bude  připraveno i drobné občerstvení od našich deváťáků. Pokud budete mít chuť si zasportovat, otevřené bude také multifunkční hřiště.
  • Dotazník k vyplnění naleznete ZDE

 

 den rodin ZM