Napínavá podívaná s překvapivým koncem

 Jak jsme již informovali, první část turnaje proběhla před 14 dny. Kvůli časové tísni se nestihlo odehrát všechny zápasy, proto byl zbytek turnaje odložen na středu 3.4.2024. 

Některé týmy se kvůli nemoci nebo účasti na matematické olympiádě a soutěži Mladý zemědělec nesešli v původním složení, a tak přišli na řadu sportovci náhradníci. Takže jsme například mohli vidět poprvé v akci naše paní kuchařky, které doplnily sestavu v týmu Učitelé. O naději na výhru se připravil tým Drahoš, který nedokázal dát dohromady původní sestavu a bohužel se druhé části turnaje neúčastnili. 
Ve skupině A (mladší žáci 6. a 7. třída) se utkaly čtyři týmy. Nejlépe si vedl tým Fíly Peška, který se probojoval na první místo. O stříbro se rozdělili sportovci v týmu Dana Košňara a na třetí příčce se umístil tým Honzy Dvořáka. Čestné uznání za sportovní nasazení si zaslouží tým Káji Marešové.
Ve skupině B (starší žáci 8. a 9. třída, zaměstnanci školy) byly zápasy velice vyrovnané. První místo zaslouženě získal tým Adama Janalíka - deváťáci se rvali jako lvi, do zápasu dali vše a vyplatilo se. Na druhém místě se umístil dívčí tým Ly doplněný Samem Mészárosem a třetí příčku obsadil tým Kuby Černohouse. Tým Učitelů sestavený částěčně z učitelského sboru a částečně z kuchyňského personálu bojoval statečně a žáci mu uštědřili jednu porážku. 

FOTOGALERIE

DSC 0592up

DSC 0681up

DSC 0837up