Dojemné vzpomínání na uplynulých šest let se souborem

 Poslední setkání v letošním školním roce s Prosečským dřeváčkem připadlo na pondělí 10.6.2024. Původně měl Dřeváček v tento den vystoupit pro seniory v pečovatelkém domě v Proseči, ale počasí bylo deštivé, a tak se venkovní představení muselo zrušit. Seniorům Dřeváček zatančí a zazpívá během příštího školního roku.
Vzhledem k tomu, že pro žáky šesté třídy bylo pondělní setkání opravdu posledním, protože příští rok už v souboru vystupovat nebudou, připravily si pro ně paní učitelky překvapení v podobě pamětního listu, balíčku s drobnostmi, sladkost a květinu symbolicky ovázanou stuhou, kterou děvčata měla spletené copy během vystoupení. Při dojemném loučení všichni vzpomínali na uplynulé roky v souboru. Někteří mají za sebou šest let docházky a věřte, že za tu dobu nasbírali nejen taneční zkušenosti a dovednosti,  ale i spoustu hezkých společných chvil a zážitků. 

Milé tanečnice Justýnko, Katynko, Vanesko, Dorotko, Maruško, Rózo, milý tanečníku Miki, děkujeme. Byli jste pro soubor přínosem, vaše vystoupení nejednou potěšilo spoustu diváků. 

FOTOGALERIE

DSC 0782zm

DSC 0860zmDSC 0919zm